nuFfNang aDs

Friday, 6 December 2013

yG X nak itulah terjadi : )

Photo: darling princess ngn sweetheart hubby #day2 chicken pox..shian 
my lil princess at day2nd chicken pox
 haaa ni la perkembangan terbaru my lil princess
dijangkiti chicken pox sian dia
berjangkit kat taska la pulak nak cite pun geram
mulanya sangkakan macam kene kutil atau pun bintik gigit nyamuk kat leher tu
rupa2nya makin bertambah dan disahkan kene chicken pox
terkejut sebab tak ada simptom tiba2 balik dari taska ada biji2
bila tanya kat taska rupa2nya dah ada 4 , 5 orang cam tu kene chicken pox
yang menggeramkan ni tu la ada kan sesetengah parents ni buat tak tau je
anak dah kene chicken pox pun still hantar 
ntah pape la parents yang macam ni
tak tau nak cakap ape kot
tak pe la redha je think positif kalau tak kena hari ni satu hari nanti tetap kena jugak kan
so be ready la minggu ni menjaga anak bergilir2 cuti dengan husband

hari ni masuk hari ketiga penuh satu badan dah besar2 pulak tu
sebijik sama cam I dulu kene chicken pox
bertabahlah wahai anak harap2 tak lama lah ye cepat sembuh tu
sibuk dah nak ajak tido hotel n jalan2 sian dia hi hi hi

1 comment:

  1. Huu... get well soon..
    Takpe la, kena masa kecik ni, nnti akan kena jugak suatu hari kan.. :-)
    Anak eina dl kena masa belum setahun, cuti dekat 2 minngu jugak, then bjangkit pulak dgn diri sndiri, smbg lg 2 minggu cuti sakit..huu..

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)