nuFfNang aDs

Tuesday, 10 December 2013

stRess stRess sTresS : (

haiii olls assalammualaikum..
stress hari ni ngantok tak payah nak cakap la kan..
pg2 drive pi work menerawang je fikiran ni
hati dan jiwa bukan di office ye kengkawan hati dan jiwa ku sepenuhnya di rumah 
ha ha ha
but my physic je ni haaa yang terpaksa ke office
kenapa???mengapa???apakah sebabnya????

my darling princess la sebabnya..
Nur Insyirah masih lagi belum sembuh sepenuhnya..
ayah yang bergilir jaga pulak sian ayah dah la keja malam
semalam ibu dah cuti hari ni ibu kene keja pulak ntah2 esok ibu cuti balik
risau ni nak wat keja apa pun tak kena ni..

anak tak sihat ibu mana yang gembira kan
penangan jangkitan chicken pox kat taska la ni
malam tadi ibu pun tak tido sangat tengok Insyirah merengek sakit gigi pulak katanya
n chicken pox dia yang dah mula mengering tu terasa pedih dan gatal katanya
kesian dia satu malam tak tido
ibu pergi work menangis je tak tau la tu ayah bole handle ke tak
tadi call ayah kata masih bad mOOd ibu nak cakap ayah tak bagi takut dia menangis
alaaaaaa dah bape ari ni since wednesday last week
haaaa dah tujuh hari diam tak diam tak pergi taska dan sentiasa di bawah jagaan ibu n ayah

chicken pox cepatlah pergi jauh jauh sian kat anakda sorang tu..
meh kite kongsi gambar insyirah time sabtu dan ahad ye : )

 yang ni gambar hari ke 3 dan 4 chicken pox kot kalo tak silap

 dis one pulak sepanjang sabtu dan ahad bersama ibu kat rumah
tengok tu bad mOOd tido tutup satu badan..tido siang ni..on kan je air cond kat rumah tu 24 hour
 tak nak bagi dia berpeluh takut gatal plus nak biar sentiasa kering kan 
ibu beli kan air strawberry siap pesan lagi nanti kakak nak lagi air strawberry..
BAIK sayang today ibu belikan ye balik dari office : )
promise you must be a good girl until you getting better n well k dear daughter

 ibu rindu awak yang kat atas ni terlompat sana sini
kakak terbang dia kate ha ha ha tak padan dgan baju kurung
ni masa dia happy dan sihat : )
miss that moment very much
cepatla wahai jam nak pukul 5 rindu sangat kat kakak insyirah..........

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)