nuFfNang aDs

Monday, 23 December 2013

@30 weeks : )

hai ollsss assalammualaikum semua
now dis week dah 30 weeks : )
apa perasaan????
hi hi hi letih penat mengah nak muntah loya semua ada ha ha ha
esok check up kat KK macam biasa nak scan dan buat MGTT
alamak apakah rasanya??? tak pernah buat MGTT test before ni

pagi tadi nurse call suruh standby kalo Dr. detect still Placenta Previa
dorang suruh admit ward esok so stand by je la
tapi I kan degil last week I amik cuti seminggu rehatkan badan n pegi scan kat swasta
Dr. kat swasta kate everything normal don't have to worry ; )
so I tak worry langsung la hi hi hi
yang I risau cume Dr. kat KK esok je la apa la yang dia cakapkan

Ok dah 30 weeks ni tetiba perut membesar drastik ki ki ki
Dr. kata baby besar pulak tak sure la tp kalo besar pun besar yg normal kot
haiiiisshhh macam2 ha ha ha

see there??? my baby hi hi hi
just her head only sebab Dr. fokus untuk tgok dan measure distance placenta from pangkal rahim
so ok...
baby pusing ke kedudukan nak bersalin katanya kepala dah masuk ke bawah ha ha ha
banyak bergerak sangat ibunya..aktif sangat ye la menjaga kakak tak sihat chicken pox aritu
umak aiiiiiiiiiii penat nya badan sampai ke hari ni tak cukup tido

balik kampung kakak kena asthma pulak..kakak sensitif cepat berjangkit kalo ada sape2 batok or sakit
poksunye pulak batok tak sempat ibu nak release tension kakak kene chicken pox
tension semula kene asthma ha ha ha ha ha ha
siap beli nebulizer lagi..esok kite share pasal mesin nebulizer tu ye..

oooooo ok i nak letak gambar princess yang pertama I tu ye

hi hi kakak yang baru sembuh dari chicken pox dan asthma nya tu : )

# 2 org Dr. say baby second pun princess jugak ki ki ki ki..tak kisah la yg penting baby ibu kuar dgan selamat dan sihat sempurna fizikal dan mental : )

mOOd sangat tak sabar nak menunggu kelahiran walo pun takutttt he he

2 comments:

nuFfnaNg La la la :)