nuFfNang aDs

Friday, 11 October 2013

tak cuti uahhhahahahahahah : (

hai olllllllssss
mesti dah membara-bara dan berkobar-kobar semangat nak raya haji ni kannn
ada yg dah balik kampung dan ada yg tgah prepare nak balik kampung kan? kan? kan?
tapi iolls : ( tak balik dan tak cuti
harapkan cuti satu hari raya haji tu je la sebab hubby keja kannnn nak wat camne
nak tinggal hubby???? no no no ha ha ha
tak bole tak bole nak pi mane2 msti kene ade kesayangan I tu haaaaa

ok la happy holidays to uolllsss
share la gambar2 kat kampung ye nanti bole la mengubat rindu lara kat kampung I nanti ki ki ki
nak masak ape raya haji????? errrmmmmmmmm
ayah makan luar je la ki ki ki ki pemalassss ya amat skang ni ha ha ha
ok la share pic si domok musyuk i tu ngan atok n nenek dia last raya


 Selamat Hari Raya Aidiladha kepada semua Muslimin dan Muslimat seluruh dunia
kepada yang menunaikan haji...didoakan semoga dipermudahkan segalanya dan terhindar 
dari segala keburukan
dan juga kepada yang balik ke kampung berhati-hati ye : )

nuFfnaNg La la la :)