nuFfNang aDs

Tuesday, 7 May 2013

pUding tRiffLe on d go ha ha ha

he he he ontah jadi ntah tidak puding triffle tu
actually semalam tibe2 rajin pulak nak wat puding triffle
dah lame nak buat tapi ragu2 ye la tak pena buat
so semalam decide la asik tertangguh je bila kala nak belajar nye kannnn

after office singgah la kejap beli barang2 basah rumah tu beli sekali la bahan puding ni
balik rumah siang2 ikan cargas terus buat puding triffle tu
malam la siap biar dulu sejuk cket baru letak dalam peti sejuk
so hari ni baru boleh makan sebab dah btol2 sejuk
tak sure whether it's turn out ok or not he he he
takpe la tggu kabar berita dari husband tgok dah bole makan ke x
jadi ke x

so, bawah ni pic ms dalam process panas lagi hi hi hi
tak menarik pun tak muat pula bekas ha ha ha
beli bekas tu petang semalam juga semata-mata nak buat puding he he he