nuFfNang aDs

Friday, 3 May 2013

geN 2 ku yang mEragam...

Nak dijadikan cerita LABOUR DAY yang memenatkan this year
pagi sampai ke malam 1 Mei tu hanya la bersantai di rumah sahaja menghabiskan masa bersama yang tersayangs dua orang tu
malam tu tiba2 mengada2 ajak hubby jenjalan
hubby pulak kate eh terasa nak makan sup tulang kat LABU tu la memalam ni kan
so gerak la kite menaiki Gen 2 kesayangan tu kan

dah sampai malangnye sup tulang habis sian suami I
so makan je la ape yang ada disamping anak dara yang tido kat kerusi tu sambil ibu n ayah dia makan
tup tup nak balik GEN 2 wat halllllll plak dia tak nak hidup mati kat situ
so try n try n try tak hidup jugak
BUNTU tak tau nak memikirkan solutionnye
LABU ke MANTIN jauhhhhh tuuuu time tu dah pukul 9 malam

Much much thanks to Hubby's frens husband n wife sanggup amik kitorang kat labu tu
GEN 2 tinggal esoknye baru settlekan

moral of d story jangan ngengada nak kuar jalan2 especially kawasan kampung yang jauh tu
BAHAYA buat kengkawan jangan la buat ye
lau nak makan juge malam2 tu silalah ke kedai kat tgah2 bandar
jangan sesekali pergi kat ceruk2 kampung time malam2 hari

Alhamdulillah nothing bad happen kat kami
takut actually..

kepada GEN 2 ku sudah2 la tiap2 bulan bersedekah jariah kat kedai mekanik tu
penat tau kitorang jaga baik2 sayang baik2
tapi tiap2 bulan nak menderma haiiiii

disertakan gambar GEN 2 kesayangang ku ini untuk tatapan kami sekeluarga 


My darling Gen 2 : ) sayang sangat walaupun selalu memeningkan kepala tapi
 inilah kereta first yang I bawak lepas dapat lesen..
jasa baik husband yang membelikan..
tolonglah jangan meragam lagi nnti lau dah pening sangat jual
kang baru tau ha ha ha ha GERRRRRAAAMMMM

4 comments:

  1. gen2 ni dah baper tahun? gen2 akak genap je 5 tahun.. memang everymonth buat hal.. last2 dah geram... jual kat member... and beli je keta baru... legaaaaaaa... sayang memang sayang... teringat2 jek kat dia.. tapi nak wat camana... redha jekla lepaskan keta kesayangan kat orang lain...

    ReplyDelete
  2. cntiknya..ingt pesona.. sebab tingin sangat nak ada kete pesona sendiri.. :)

    kalau ada kete ni, mmng akan sntiasa sedekah kat klinik..kalau saya tak la tiap bulan..tp kalau dah sekali buat hal, mau 4-5ratus juga kena..tp wira je pun..hehe

    ReplyDelete
  3. Black.. Mesti cantik kereta nie..

    ReplyDelete
  4. puteri satu tahun 2004 punye keta kak mmg laa selalu wat halll..tu la kalo ade rezki lebih ingat nak trade in je gerramm gen 2 mmg cam ni ek gi kedai pun org cakap camtu gak gen2 sk meragam manje beno ha ha ha

    mimie najib..kannnn walopun tak tiap2 bulan tapi lau dah rosak tu haiiii pena beberapa bulan dulu kene RM1k lebih menangis tak hengat tau he he he

    isabel diaz..takde la biase je he he tak de makeup sangat pun keta ni..

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)