nuFfNang aDs

Tuesday, 28 May 2013

di atas meja OffiCe ku : )

Bismillah......
mak oiiii mOOd nak mengarang cerita sehingga kini tidak kesampaian
memanjang blues tak tau la mengapa
nak menaip ni menjenuh memaksa diri tau

ok la sebagai permulaan entry..nak kongsi tentang
APA yang ADA di ATAS meJa Office anda semua k
hak hak hak tak ade idea den nulis je la ape yang terlintas

di atas meja office sy ad ini
seperti di bawah : -

Desktop background dah tentunya gambar my lil princess
lain2 seperti di atas lah kan PA tentunya kalendar adalah teman rapat
bunga2an mesti kene ade walopun cket sebgai penyeri meja
gambar I n my hubby mesti kena ada bagi mOOd bekerja naik keh keh keh

eh betolke orang kate kalau meja kemas mean takde keja
SAYA SANGAT TAK SETUJU..
sebab saya tak boleh bekerja jika meja berserabut hi hi hi
apa kata anda?????? hi hi hi

3 comments:

  1. Meja offuce tak adalah. Kalau meja study adalah. Nama jer meja study tapi sebatang pen jer ada. Hampir keseluruhan dipenuhi oleh Make up.. Hihi..

    ReplyDelete
  2. Hehe... tak setuju jugak..akak pun tk suka meja sepah, bkn tandanya tak ada kerja, tp dh mmg tk suka sepah2.. :-)

    Selamt berpuasa..

    ReplyDelete
  3. tak semestinya meja kemas xde keja..
    kalau meja serabut, macam mna juga nak buat keje kan??

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)