nuFfNang aDs

Tuesday, 28 May 2013

di atas meja OffiCe ku : )

Bismillah......
mak oiiii mOOd nak mengarang cerita sehingga kini tidak kesampaian
memanjang blues tak tau la mengapa
nak menaip ni menjenuh memaksa diri tau

ok la sebagai permulaan entry..nak kongsi tentang
APA yang ADA di ATAS meJa Office anda semua k
hak hak hak tak ade idea den nulis je la ape yang terlintas

di atas meja office sy ad ini
seperti di bawah : -

Desktop background dah tentunya gambar my lil princess
lain2 seperti di atas lah kan PA tentunya kalendar adalah teman rapat
bunga2an mesti kene ade walopun cket sebgai penyeri meja
gambar I n my hubby mesti kena ada bagi mOOd bekerja naik keh keh keh

eh betolke orang kate kalau meja kemas mean takde keja
SAYA SANGAT TAK SETUJU..
sebab saya tak boleh bekerja jika meja berserabut hi hi hi
apa kata anda?????? hi hi hi

Tuesday, 7 May 2013

alHamduLLillah it's turn out ok : )

 
dapat sms my husband
tak jelas sangat kan sms tu tapi lebih kurang ginilah bunyinye
confirm jadi puding triffle tu so balik nnti bole lah rasmikan bersama2
kah kah kah
over kan baru buat puding triffle dah over
cube lau pandai buat kek yang susah2 tak tau la camne ngeh ngeh ngeh

pUding tRiffLe on d go ha ha ha

he he he ontah jadi ntah tidak puding triffle tu
actually semalam tibe2 rajin pulak nak wat puding triffle
dah lame nak buat tapi ragu2 ye la tak pena buat
so semalam decide la asik tertangguh je bila kala nak belajar nye kannnn

after office singgah la kejap beli barang2 basah rumah tu beli sekali la bahan puding ni
balik rumah siang2 ikan cargas terus buat puding triffle tu
malam la siap biar dulu sejuk cket baru letak dalam peti sejuk
so hari ni baru boleh makan sebab dah btol2 sejuk
tak sure whether it's turn out ok or not he he he
takpe la tggu kabar berita dari husband tgok dah bole makan ke x
jadi ke x

so, bawah ni pic ms dalam process panas lagi hi hi hi
tak menarik pun tak muat pula bekas ha ha ha
beli bekas tu petang semalam juga semata-mata nak buat puding he he he

pandangan cc

harap2 menjadi lah haiiiiii

nuFfnaNg La la la :)