nuFfNang aDs

Friday, 1 February 2013

raNdoM piC

just nak abadikan pic2 mase kat kampung
betapa seronoknya anak dara bertemu ngan atok n nenek dia
sekarang still menangis pegi school rindukan atok n nenek dia
alahai ibu pun mengalir juge air mata bile tgok my lil princess macam tu
apa nak buat jauh tak bole selalu balik kan : )

 cucu atok : )
eh abah terseksi pulak ha ha ha

 si kenit yang hepi dapat balik kampung ramai melayan

 cucu manja atok ni : )

 my hubby : )
kat kampung best malam2 pun kitorang still lepak luar bual2 riuh rendah

 main kat luar malam2 ngan pok su dia

 suasana damai kampung ku : )

eh nampak dah besar pulak my anak dara tu
sekarang dah pandai nak make up
tgok habis sume bedak2 dia main

eish geram mulut becok
hari tu minyak rambut sapu kat muke habis berminyak2 muke ha ha ha
anak la anak

4 comments:

  1. Balik kmpung mendamaikan..ank suka,mak pun happy sgt.. :-)

    Tak sabr ni, kite blk kg raya cina nnti..yeeaaa!

    ReplyDelete
  2. bestnyerrrrrr
    kite tak balik raya cine ni husband pulak keja hi hi hi

    ReplyDelete
  3. kat kmpung memang best.. tp sekarang sy rasa bila blik kmpung ada je rasa tak best tu datang..sebab ada yang buat spoil mood.. T__T
    kat kmpung kalau lepak ramai2..pastu sembang, syoknya..rindu saat2 tu.. :(

    ReplyDelete
  4. biase la kekadang tu bile dah kumpul ramai2 memang ada yang spoil tau..kite pun same tp wat tak tau je kat org tu lau layan makin la spoil mood kite nak bersama family tercinte kan?

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)