nuFfNang aDs

Wednesday, 6 February 2013

nEw hOme's sTorY dan nasI kaNdar LawOOd story

ngeh ngeh tajuk omputih gitu hak hak hak
biasela practice make perfect kah kah
eissshhh tak la story sangat cumenye semalam dapat surat dari Public Bank
berkenaan bayaran interest rumah yang I story kat cni

surat yang menyatakan tambah lagi bayarain interest : (
kunci lum dapat lagi ni la yg tak best kan lau buat loan sendiri
anyone yg dapat beli rumah gune government loan tu bersyukur la sangat tau
tak perlu bayar installment hanya selepas dapat kunci kan : )
tapi takpe....tanggungjawab kan bayar still bayar 
anywhere semalam tekak amat terasa nak makan kat cni
but bungkusla sebab hanya dengan budak tenit ni kan
ayahnye keja eh eh eh ini kedainyer.................
 

ni la kedai NASI KANDAR LAWOOD
kedai ni memang femes emes kat nilai ni tau
terletak kat flat sebelah Sek. Keb. Taman Desa Cempaka : )
terase2 since kat ofis, so, I call la nak tau buka ke tak kan
tapi tak berangkat la call so, i malas la nak pegi takut kempunan selalu cam tu 
pegi2 dah tutup dah lepas office hour
nak pegi time rehat memang idak la ramai orang tau yang beratur pun ramai
kedai ni sape2 nak makan bungkus silalah beratur tapi sesape nak makan kat ctu duduk je 
nanti dorang servekan...
biasenye I ngan husband order ni 
 

kedai ni memang menghidangkan nasi kandar je
nasi putih + ayam goreng yang sedap sangat rangup + sayur + kuah kari yang superb marvellous
ada juga lauk sampingan such as hati + sotong + ikan DLL not sure ap lagi 
sebab biasenye yang beratur husband I, I duduk je tunggu ngeh ngeh ngeh

Nasi Ayam Separuh dia cas RM 5.00
Nasi Ayam Penuh dia cas RM 7.00

tak rugi datang tau
memang puas hati syedappppppp sangat sampai jilat jari : )

eh eh eh actually nak cerite semalam tak jadi pegi kan Nasi Kandar Lawood sebab takut dah tutup
finally sebab teringin kan I masak je la kari daging n sayur goreng lagi kah kah kah
anak I pun laju makan kari daging I tau ha ha ha
disajikan....................

Ini je lah lauk petang semalam I dah penat keje ofis melambak balik cargas masak laju2 
sebab nak tengok pulak drama favourite SETIA HINGGA HUJUNG NYAWA : )

budak yang semakin manja
nak peluk n nak pegang tangan ibu dia je
sampaikan nak tido suh ibu dia letak pale ibu atas pale die sampai die tido
so sweet sayang : )

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)