nuFfNang aDs

Thursday, 7 February 2013

FM super duper cute

haitu jalan2 kat bagan
nak cari mainan tuk my lil princess tu
ternampak dis FM sangat la cute eish geram tau


 see geram kan
sangat2 suke FM atas tu yang botol2 tu
3 pieces = RM 10.00
ok la kan
but I did not buy any of FM pun
kate pun nak tunggu peti ais baru kan ha ha ha ha

 not just FM sajork, ade lagi barang2 lain
yang banyak nye mainan la macam kat atas ni
belon2 tapi I tak suke la beli ni senang kempis kan

 beli set mainan lori ni je untuk anak dara : )

 RM 15.00 
ok la tu dapt la dia main ape2 kat pantai kan : )

2 comments:

  1. comel Fm tu...tapi kita lebih suka kumpul fm tempat2...

    ReplyDelete
  2. kite FM ape2 pun bule asalkan cute he he he

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)