nuFfNang aDs

Wednesday, 9 January 2013

vIllAge

ok wordless wednesday kan?????
tak mau cakap banyak biar gambar berbicara sendiri k
ni semua hasil tangkapan semasa di kampung banyak malas la nak add caption sangat
mane yang ade je ye : )

 wahhhh wajah gembire tgok ayah dia beli kan tent bawak balik rumah atok n nenek

 ni tgah duduk dalam tent sambil takut2 duduk sorang2 ha ha ha
apo yang ditakutkan pun tak tau lah tu

 ayah kene tumbuk n buat2 nangis..Insyirah ni kalau bergurau dengan ayah dia memang ganas

Bersama pak usu nye memang rapat
lelaki tu my youngest brother
baru darjah lima tu means 11 years  old

 ni la tent yang ayah beli tu
murah sajork kat tesco
ibu tak bagi beli mainan mahal2 bukan dia main sangat pun
paling dia main sekali je la
harga tent ni rase'y RM 35.90 kot but yang pastinye tak sampai pun RM 40.00
untung la awak nak dapat ayah melayan macam2
lau dengan ibu jangan harap la ha ha ha

sibuk menangis nak main camera ibu dah bagi main hempas hempas pulak tu
memang kene marah la


 time kuar jalan2 ngan nenek ngan mak uda n pak usu dia
tgok la muke hepi masing2 dapat kuar jalan2
oiiiii gemuk nye I

 my mom n dad..mak abah tgah membeli ketam nak masak untuk anak dan menantunye : )
wink wink

 kat kedai makan ni..

 tido kepenatan setelah puas berjalan2

 ayah makan durian anak tgah tido kan makan tanpa gangguan : )

 delicious kan durian kampung ni baru gugur pak long punye : )

 peace yo!!!!!

 my sister n brother

 mak abah I LOVE YOU......very much : )))))))

anak ibu nangis sebab nak duduk atas car macam pak usu dia..eh eh sape tu kat pintu tu?

2 comments:

  1. Bambam nye dieeeee.!!!!! Umo bpe ni?
    Seronok insyirah dok kg,ramai yg layan..

    ReplyDelete
  2. die lagi suke duk kampung kak nad sebab ramai layan die berbanding kat umah ibu n ayah je ha ha
    umur dia 2 tahun 8 bulan : )

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)