nuFfNang aDs

Wednesday, 23 January 2013

uLaR teDung...........uish takuitnyerr

hai korang....
ingat nak wordless wednesday tapi wordless la sangat kan
kalau wordless takut korang tak sure nanti ape benda yang kite nak tunjuk ni
see this okies

 ok dapat agak tak ape ni????? 
samar2 lagi kan ape dia ni...
ok see yang bawah pulak k.

 haaaaaa cket2 dapat agak kan?
nak lagi tepat bawah lagi ngeh ngeh ngeh

yezzzzza it's right
this is King Cobra ha ha ha
tapi version anak la anak pun berbisa tauk

actually kejadian ni baru je berlaku kat opis I ni tadi
ada staff JPAM tunjuk kat I dalam botol tu ada snake ni
memang geli tapi my curious ni lagi menggelegak nak tgok ape kah itu
tup tup snake kan...
cecepat amik gambar
dalam botol tak takut la cuba kalau tgok tanpa botol 
mesti confirm menangis kan
kite banyak experience ngan ular lau nak tau
dulu kat umah mak sampai 3 kali ular masuk rumah
I kat toilet mandi pun ada ular selamatla nampak
pastu kat belakang umah jiran ular sawa besar warna kuning cantek sangat
tapi experience I sume ngan ular sawa...
ular sawa ni tak berapa agresif sangat kan....
tapi jangan ular di atas ni ye kengkawan...
king cobra ni asik marah je tu tadi I tengok
asik nak sembur2 je angkat kepala
ngerii mak

actually ular ni dijumpai di jalanan ok bukan di opis
lau di opis mau la I kaku minta tukar opis nge ngeh ngeh
yo la kalau ada anak ular kan mesti la ade mak bapak nye tak gitu?
cube bayangkan mak bapak king cobra dalam opis
ya Allah.......hari2 menangis nak gi keja
ha ha ha

6 comments:

  1. Eeeiii takutnyer. Mintak dijauhkan la...


    Salam perkenalan dari mamaharaz :)

    http://ourwonderland.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Eeeii..takut aaa..geli geleman pun ye jgk...mintak simpang dr terjumpa..huu.. seriau !

    ReplyDelete
  3. Takut nye...geli pn ada.Salam perknalan..done folow sini.jmput singgah blog akak.

    ReplyDelete
  4. mamalieyna..

    uish tgok depan2 seriau kak meremang bulu roma den

    ReplyDelete
  5. nea lopah..

    dah done follow dah : )

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)