nuFfNang aDs

Tuesday, 15 January 2013

sHumeLLssss

tajuk ala2 budak2 sebut kengkononnye kah kah kah
actually last friday pi Nilai 3 bersama Kak Oyin
Kak Oyin request nak makan sup berdengung I pun suke jugak
so, lepas makan sup Kak Oyin ajak cuci mata kat kedai beg
tibe2 I terjumpa something yagn sangat comel
ni lau ada time kite sekolah dulu memang dah cargas beli kan

look at this comel kan ????????
 so cute RM 17 something only rasa nak rembat je untuk anak dara tu

 yang ni pun cantik but not sure bape may be twenty something kot

dah bergelar mak orang ni tetap juge perangai kebudakan tu still ada kan
ada je nak cartoon2 la ha ha

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)