nuFfNang aDs

Friday, 4 January 2013

seDu seDan paGi

salam jumaat yang mulia di pagi hari ini : )
pagi ni kurang best kot sebab my lil princess nampaknyer terkena friday blues he he he
jam 6.45 pagi dia dah tersedar dari lena dah senyum2 tawe2 cium2 ibu dia
ibu on tv n she watch cartoon untill ayah dia sampai rumah bawa balik kuih n give her some breakfast
lepas tu ibu nak hantar ke taska dan nak pegi work dia dah sedu sedan dalam kereta
pegang tangan ibu yang tgah drive ni sedu sedan cakap nanak pi school
adoihaiiiiii macam2 ibu buat hiburkan hati dia nyanyi la ajar cakap la 

dia ikut tapi dalam nada sedu sedan dia lah
rindu atok nenek ni rasanyer pasal semalam asik tanye je
ibu pun rindu atok n nenek sayang ooooiiiii

actually i was thought to transfer my lil princess to another taska
she was 3 years old this year so, i think this is d best way for her to learn something new right?
taska kat office ni even anak2 kite baru menginjak usia 3 tahun tapi dia dah start belajar something
 dan banyak xtct yang bole diexplore
taska sekarang ni hanya untuk menjaga sahaja 
ape pendapat kawan2 ye?  betul tak my decision ni?
taska yang baru i survey ni pun dia siap mandikan sume macam sekarang tapi yang bezanye dia mengasuh sambil mengajar berbanding taska sekarang yang hanya mengasuh sahaja
ok tak kalau I proceed my decision transfer my lil princess ke taska baharu?

2 comments:

  1. sama la dgn sy..taska sy pun mengasuh je...xde blajar..tp ada la kadang2 blaja abc, 123...tu yg igt nak anta kat playscool...tp area sini xde la pulak...

    ReplyDelete
  2. he he he tu la kan umur dah menginjak ke 3 tahun tu yang terfikir tu : )

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)