nuFfNang aDs

Tuesday, 15 January 2013

saYu haTi

haiiii assalammualaikum dan salam sejahtera kengkawan semua
today no monday blues, but sayu hati adaaaaa
biasa la seperti yang telah dijangkakan setelah 3 hari bercuti mengulit anak kesayangan tu
asik berpeluk, bercium tak bole berenggang dengan ibu sampaikan tido malam pun atas perut ibu
sabar je la hai
so, pagi ni pergi school menangis dengan sayu hati dan merajuk
saya hantar dia menangis sayu je not like before yang meronta2 
tapi sedih pulak tgok dia masuk taska dia dengan tangisan sayu merajuk tak mau pandang ibu
sabar la hai hati nak tunggu jam 5 ni nak bawak dia gi playground la sebagai tindakan memujuk hu hu
tiada ape la yang nak diceritakan sepanjang cuti duduk rumah sahaja
nak wat camno suami den koje nak kuar sendirian dengan anak
huh tak kuaso den
walaupun begitu tak dapatlah nak duk rumah goyang kaki ada je yang nak kena disettlekan kat rumah tu
hu hu hu penat mak ha ha ha
sedikit pic sewaktu bercuti
hanya pic anak dara sahaja bersama ibu nye : )

 sedapnye makan waffle..dia suke waffle vanilla egg fresh brand gardenia tu

 masakan di hari sabtu 
actually masak porridge je..lauknye sambal paru itu je yang husband request len len sup ayam n sayur untuk anak n kacang serta ikan bilis sajok
simple but delicious....licin makan malam lapar makan bege je anak dara habiskan porridge ibu pun kirim bege je kat ayah ha ha ha

 my lil chubby princesssssss dak dumox ibu : )

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)