nuFfNang aDs

Thursday, 17 January 2013

pAlaZo paNts


hai hai hai....
bercerita tentang palazo pants ni
I baru ade satu black colour la cam biasa colour penyelamat keadaan ngeh ngeh
sekali dah pakai rasa best sangat pakai palazo pants ni so, azam tahun 2013 ni
nak kumpul palazo pants n blouse pelbagai kaler ha ha ha
especilly colour seperti di bawah ni suke suke suke

 
 ni dah ade dah colour ni.......

this one yang printed ni pun cantik kan kalau kene blouse yang sesuai....

ni plain je but cantek kan padanan dengan blouse yang sesuai

 
cantekkkkkkkkkk
nak kumpul la ha ha ha bukan palazo je but package sekali ngan blouse..
ampun suamiku ha ha ha

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)