nuFfNang aDs

Thursday, 3 January 2013

oNe of mY maIn wiShliSt

suke suke suke!!!!!!!!
salah satu wishlist utama saya iaitu Dining Table dah tercapai alhamdulillah di awal tahun baharu ini
hanya menanti ketibaannya di teratak baru nanti : )
thanks my hubby company me k..dating di waktu lunch : )

before this pakai japanese style camni tapi bila guest datang macam awkward pulak ha ha ha
so, tak tau la lepas ni ingat nak jadikan coffee table untuk anak study ke hape ke kan : )


n now..tak sama tapi look alike la..my new dining table black marble this one white kan 
takpe la nanti kalau dah ade InsyaAllah akan update ye : )
 
 both of pic adalah ehsan Mr. Google : )

2 comments:

nuFfnaNg La la la :)