nuFfNang aDs

Tuesday, 22 January 2013

oH my pEti aIsssssssssssssssssssss

adoi mak.......
oh my peti ais ku : )
nak tau tak punya la ganas kan kite ni habis tutup freezer peti ais ku itu tertanggal sudah
actually dah lame tertanggal nak beli baru malas pasal nak pindah n lebih2 lagi peti ais tu tak rosak
peti ais tu sangat superb lagi tak rosak pun sayang kalo nak beli baru
tunggu bajet akhir tahun 2013 la he he he
YEAR END SALE pasti berbaloi beli kan

teringin bile tgok yang ni ha ha ha
wahhhhh over je cite2 tu dapur sekangkang kera je tak muat
dah kate pun berangan kan...
berangan itu percume jeng jeng jeng

 kalau boleh nak yang no. 2 yang hitam tu tau
tak dapat tu I nak yang no. 4 yang ala2 hitam tu jugak la
kah kah kah kah
dapat pulak kannnnn

 nak yang ni je pun dah cukup
nak yang dua pintu je 
actually yang sekarang ni peti ais satu pintu tu je
tu yang hambek tu tertanggal pintu freezer terlopong terus peti ais tu bab sejuk beku tu
ha ha ha ha 
husband I membebel je kate bini dia ni awatlah ganas sangat
beli hand bag putus beli selipar pun putus
macam2 la rosak ha ha ha
biasa la dapat ke tangan I ape2 pun boleh rosak

2 comments:

  1. hi hi hi tak beli n budget pun lagi tunggu je la rezeki turun ha ha

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)