nuFfNang aDs

Thursday, 10 January 2013

naPe puLak jaDi caMni??????

baru tadi post pasal Mak Sanggup # 2 tu kan?
tetibe dah post masuk semula blog depan
Home tu la nape terpapar satu post je? mane post yang bawah2 tu sume ye?
pada hal dah setting untuk paparkan 7 post untuk 1 page
laaaaa macam mane ni ye?
dah setting semule tetap tak betol
nape ye????
rasenyer tak de usik ape2 pun lepas post yang pertama tadi tu
alahaiiiiiiii tak suke la

2 comments:

  1. X RETI SGT KALAU ADA PROB MCM NI..HUHU

    ReplyDelete
  2. bile sy tgok2 my be pasal entry be4 this panjang sangat kot kak Bui, sebab tu jadi cam tu kot he he

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)