nuFfNang aDs

Monday, 21 January 2013

naNgis maLam ???????

dah lewat petang baru ade kesempatan dan ada mOOd nak update story mory kannnnnnnn
ngeh ngeh ngeh
just wonder n curious
lately this two nights kan Insyirah menangis menjerit2 tgah2 malam
dan dua hari ni la I tak tido lena
jam 2 atau 3 pagi je tetibe bangun n mengaruk ngaruk
kenape ye?
start malam sabtu hari itu
risau sangat la
ayah dia dah azan kan n baca kan ayat kursi kat telinga kuat2 tak berkesan
risauuuuuuuu sangat
harap2 malam nanti tak jadi lagi 
perasan jadi cam ni since lepas Insyirah baik demam
Jumaat hari tu I terpaksa apply emergency leave Insyirah tibe2 demam n asthma
adoiiiiiiiiiiiii
ya Allah jauhkanlah anak ku dari kejahatan para syaitan laknatullah itu.......
Lindungilah anakku....
try nak cari ustaz lau malam ni berlaku lagi
misteri alam ghaib kan tak dapt diselongkari dengan mata kasar
harap2 nothing will happen
just pray 4 the best : )

FYI malam tadi I hanya tido selama SATU JAM SAHAJA iaitu Jam 5.00 PAGI
6.00 PAGI dah bangun dah nak gi keja ho ho ho
ini kerana Insyirah menangis tetengah malam dan tak nak tido
alahai anak...................................

2 comments:

  1. nanti nak try juga kak nad tapi kat cni hari sabtu ahad sahaja tapi alhamdulillah malam tadi dah ok

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)