nuFfNang aDs

Tuesday, 15 January 2013

meRlin fiNal episOde : )

muke manyak senyum....
lastly episode yang ditunggu kunjung tibe ha ha ha
saya memang follow Merlin ni dari episod pertama lagi
best final semalam tak nak Merlin mati lau Arthur tu memang dah predict awal2 la 
so, dah dapat accept la lau dia mati kan
tapi yang bestnya Morgana n Mordred mati kah kah kah padan muka
apa la Mordred tu disebabkan perempuan jadi jahat pulak
mula2 suke watak Mordred sebab rasa dia tu baik
tapi bile jumpa ngan GF dia jadi jahat pulak
GF dia sangat2 jahat menyampah sangat

tapi lepas ni tak seronok la sebab selama ni setiap Isnin dok tunggu cite ni je tau : (
semalam tengok Merlin tak boleh duduk anak dara bole pulak tido atas perut
senat mak nak ha ha ha
luckily my husband off day semalam
so, boleh tgok sama2 kalau tak tgok sorang2 je husband kerja
tgok sorang2 tak feel lau ada kawan kadang2 sampai gaduh2 over di situ ha ha ha
tapi MERLIN IS THE BEST la conclusionnya : ))))))
puas hati

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)