nuFfNang aDs

Friday, 25 January 2013

mENu cUti mAuLidUr rAsuL

Hai assalammualaikum n selamat pagi kawan2 semua
cuti2 maulidurrasul ni duduk rumah saje berehat jaga anak kemas umah masak2 ha ha ha
biasa lah rutin seorang ibu yang bekerja time cuti ni la settlekan hal rumah pulak kan
tapi letih kan ha ha ha ha
mana tak letihnya try la nak train anak free diapers
balik2 dah basah baru cakap ibu basah dah sabar je mak ni
mop berkali2 rumah, tukar seluar berkali2 dah adoi penat ha ha ha
sabar je la kan nak ajar buat sesuatu yang baru tu
memang something yang baru untuk dia so, need time juge
ok la nak post menu simple yet delicious cuti2 ri tu
lepas ni tekak plan nak makan masakan kampung la sayur ubi ke jantung ke cicah sambal asam
sedap nye kene pulak dengan ikan goreng rangup hu hu hu
sonok berkali2 makan dengan nasi panaskan.....

air dulu ye..teh tarik version malas tak tarik pun ha ha ha

telur dadar sajok
 
ayam masak sambal kicap main menu
 
ikan duri masak asam pedas

bawah ni gambar before cuti anak dara request nak makan piza
pi domino sajok pasal lebih minat domino than pizza hut
tekak masing2 kan : )


 tak menyabar menunggu pizza..memang tak reti duk diam tau.

 amik set combo je..yang ingat flaming tuna n chicken ape ntah ada pineapple
but first time mencube breadstix sedap pula siap sos kan dia bagi : )

 anak dara tak nak piza nak makan breadstix saje
dalam keta dia dah buka dulu dah tak menyempat tak sabar sangat
ibunye kureng bab makan2 orang putih ni hi hi hi
buat rasa2 tekak je la nak makan dengan penuh penghayatan memang tak la
tekak orang kampung katakan ha ha ha

2 comments:

  1. terus saya terliur , arrghh nak dominos jugak :'(

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)