nuFfNang aDs

Thursday, 10 January 2013

Makkk sanGGup # 2

haiiiiii semua assalammualaikum : )
baru berkesempatan nak update
rentetan daripada post ni 
saya ada terima satu comment daripada penulis skripnye tau *wink*
seperti di bawah ni : vvvv


so, my opinion to En. Zeckvion...
drama ni sangat best dan suke sangat drama ni tau
terbaek lau tgok berkali-kali pun tak jemu
so, after this continue la wat skrip2 untuk drama yang best macam ni ye

kalau bole perbanyakkan la hasil drama yang berlatar belakangkan suasana kampung macam cerita ni
drama kite kebanyakan nye dah ketandusan dengan suasana kampung melayu sejati
banyak drama asikla  berlatar belakangkan bandaraya
kadang2 jemu jugak sebab disamping kualiti jalan cerita drama
penonton juge ingin melihat suasana dalam drama tersebut
sejuk mata memandang lagi seronok kan 
tak gitu : )

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)