nuFfNang aDs

Tuesday, 15 January 2013

ffIrst TimE LesSon

just nak share..
hari jumaat hari tu mase amik anak
gembira si anak tak sabar2 nak jumpa ibu nak show something
tgok2 dia bawak macam topeng la tanda kreativiti dia buat sepanjang kat taska ari tu
tapi saya suke at least kat taska baru ni ada aktiviti yang menjana dan dapat mengembangkan minda dia kan
lebih kurang macam ni la yang dia buat
 
actually hasil tangan dia dah terkoyak dah dia tak bagi ibu dia pegang
so, dia pegang dari kat taska sampai kat umah dan tak sabar2 nak tunjuk ayah dia
lame2 tekoyak terus ha ha ha
ibu baru nak laminate nak letak dalam satu fail untuk tunjuk dia satu hari nanti kreativiti dia masa kecil kan
takpe la nasib baik ada blog dapatla juga post enty untuk diabadikan sebagai kenangan nanti ; )

2 comments:

  1. Sayang kan hasil kreativiti anak2 ni
    Simpan buat kenangan dorg bila besar

    ReplyDelete
  2. ha ah kak nad..lau bule nak simpan tapi apakan daya ha ha ha

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)