nuFfNang aDs

Monday, 7 January 2013

hAti IBu : (((((((

salam sejahtera semua kengkawan dan selamat pagi : )
mOOd pagi ni sedikit gundah gulana : )
setelah difikirkan pro n con nye I n Hubby dah decide untuk transfer kan juge
 my lil princess ke taska yang baharu start today : )
petang jumaat after work hari tu together gether ngan husband pegi survey n tanya2 ape yang patut
n suddenly husband kate register terus la 
pasal berminat tgok children2 kat citu yang nyanyi n learn something other than taska before ni 
so, keluarkan duit terus la register : )

start jumaat, sabtu n ahad 3 hari
 ibu asik ingatkan insyirah this monday ibu akan hantar awak ke school baru
she can't wait n this morning seawal 4 pagi dah bangun sebab bersemangat sangat ha ha ha
bermula la episode menyedihkan di mana mase pagi ayah bagi breakfast 
dia dah gembira tak sabar nak ke school baru

masuk kereta pun hepy2 sampailah ibu hantar ke school baru tu
n suddenly bile sampai tu, 
she cried tarik2 baju ibu nak balik ha ha ha
ibu pun cengeng juge tak sampai hati pulak
pujuk2 n nasib baik ade seorang girl ni may be sebaya insyirah kot nama Maisarah
nak kawan dengan Insyirah so, tak menangisla dia ibu tinggalkan die nak gi work
but tak sure la lau dia sedar ibu dah takde dia menangis
Insyirah ni kalau pergi tempat orang tak kenal sure menangis adoihai
semalam ajak dia makan kat luar bole sepanjang kat kedai makan tu dia tutup muka sebab malu dengan orang tak kenal adoiyaiiiii anak ku : )
Sorry sayang ibu just want the best 4 u k : )

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)