nuFfNang aDs

Tuesday, 8 January 2013

B.I.B - bLaCk iS beAutiFuLLL

salam petanggggg
saje2 cuci mata tgok rumah2 orang kan
actually sangat suke rumah2 yang tak crowded cam ni
sesambil tu bole jadikan inspirasi rumah tau

 
 untung la kalau ni bilik I kan??????pangggg kah kah

cantik sangat kan?
suke konsep lantai ni hitam jadi tak nampak bersepah sangat kot

ni pun same sangat cantik kan
wahhhhh sangat suke konsep minimalis macam nie

cantik kan? tak nampak kotor langsung dan kulat2 sume tak nampak ngeh ngeh

4 comments:

  1. nilai kat mana ye? akak duduk Taman Acacia park dekat USIM.. :)

    ReplyDelete
  2. rumah baru tu kat mantin kak : )
    kite tau rumah akak sebab kite keje kat USIM nun he he

    ReplyDelete
  3. loo hai ya ke.... keje USIM ke..?? dari umah akak ke USIM dekat la amat...heheh.. ri tu ada rumah kat anggerik nak jual rm130k jek dik... tapi akak rasa dah ada orang beli...

    ReplyDelete
  4. ye ke kak
    aloooo tak tau sebenarnye kite berkenan ngan umah kat anggerik tapi survey sume nye RM180k - RM200k lebih kak..tak mampu den kak pasal lum tetap keje ni nak kene wat downpayment lau nak gune bank biase

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)