nuFfNang aDs

Wednesday, 9 January 2013

bEr'sHopPinG' dan maKan2

selamat pagi semua dan assalammualaikum : )
pagi ni ade drama air mata ok
my lil princess meragam dan meronta2 tak nak tinggal kat taska
sian cikgu nye terpaksa mengatasi kaki tangan Insyirah yang tengah meronta ronta tu sambil nangis
ibu pujuk pun tak jalan sampai ke bilik air taska ibu bawak pun tak jalan adoiii
tapi terpaksa juge tinggal walaupun tak sampai hati
ibu work sayang...nak cari rezeki untuk keluarga kite kan
tak mau nangis2 lagi la hantar taska tu k : )

adoiiii dah la lupekan kisah sedih tu k
tadi call cikgu dia Insyirah dah ok dah lepas ibu tinggalkan
sorry ye cikgu terpaksa menahan karenah dan ragam anak2 kite kan : )

ok just nak post gambar semalam makan2 tomyam
sangat delicious sampai lupe ape nama kedai
teman ayah nak makan tomyam ibu just makan kopok ikan je sedap juge
ayah order tomyam campur, nasi putih dan telur dadar
untuk anak dara pulak nasi putih dengan ayam goreng kunyit
ibu pulak hanya makan kopok sebab kenyang lagi

ayah kate tak payah masak sebab nak cari barang basah kat dapur semalam lepas ibu balik dari work
wahhhhh panjang mukadimah
niat sebenar nak post gambar je ha ha ha

             sombong tak nak ibu take pic die : )                     marah la ni ibu amik gambar ha ha ha

dapat juge tangkap dia main lari2 dah ni..budak2 sure tak reti duk diam lau kemana-mana kan?

 awat muke yang? ayah ni lau tak tido tak sah time amik gambar tau ngeh ngeh ngeh

my litle sunshine and my litle tornado ha ha ha..datang angin tornado die habis laaaa
ramai tegur Insyirah dah macam 4 tahun padahal baru je dua tahun
ayakkkkkk kuat makan n susu
kuat susu sampai gg pun dah rosak asik sedut botol je ha ha ha
ntah bila nak free diapers ni yayangg oiiiii

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)