nuFfNang aDs

Wednesday, 5 December 2012

xtVt ibu n anak

jumaat dua minggu lepas tu berhajat pegi tesco nak belikan lego ngan mainan2 biar dia tak bosan sabtu ahad sebab ayah work kan
tak sangka pulak kene demam yang panas dan juga asthma
sedih je bila teringat just nak show pic2 pegi tesco n xtvt ibu n anak kat rumah sebgai kenangan

 nak coco crunch dia

 katanya dia wat muka bebear coco crunch tu ha ha macam2

 suke on d way nak balik rumah dengan ibu..kat traffic light ni snap gambar : )

 ini je hasil yang dibeli..niat g tesco pun hanya nak beli mainan anak kan..

 bersungguh2 main susun huruf

 yang diconteng ditandakan nama tu semua yang isyirah masukkan sendiri, so ok la dah tau bentuk2 cket walaupun susunan nye terbalik kot ha ha ha

 tgah susun masuk lam kotak semula

ni hasil kreativiti ibunye pulak..apekah ini? ini adalah heelssssss he he

4 comments:

  1. SERONOKLAH DIA DPT MENAN BARU...

    ReplyDelete
  2. ha ah kejap je seronoknye lepas tu dia kene demam : (

    ReplyDelete
  3. ha ha x do la hentam je he he asal anak gembira : )

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)