nuFfNang aDs

Wednesday, 12 December 2012

wOrDleSS wEdnEsDaY # 2


is it true?
takut n risau dengan kuasa Allah S.W.T..
doakan yang baik2 saje semoga kite semua umat islam berlindung di bawah kerahmatan dan kekuasaannya..
aminnnn ya Allah


Apakah benar bumi bakal bergelap dalam masa tiga hari pada tarikh 23, 24 dan 25 Disember 2012 ini? Fenomena yang kita tidak pernah lalui dimana kegelapan paling lama bakal berlaku berbanding gerhana. 
Pihak NASA menjangkakan akan berlaku fenomena bumi akan gelap selama 3 hari pada bulan Disember nanti.
Menurut pada Para Saintis NASA , mereka menjangkakan akan berlaku perubahan alam semesta dengan kegelapan penuh buat bumi selama 3 hari berturut-turut bermula pada 23 Disember 2012 dan ianya bukanlah berakhirnya usia dunia.
Tapi ini adalah “Penyejajaran Alam Semesta“, di mana matahari dan bumi akan berada pada satu garis lurus untuk pertama kalinya. Bumi akan bertukar tempat dari dimensi ke 3 ke dimensi 0, lalu bertukar lagi ke dimensi ke 4.
Semasa proses pertukaran ini, seluruh alam akan menghadapi perubahan besar, dan kita akan melihat dunia yang baru (Dark of the Earth). Dunia gelap tanpa sinar, tanpa cahaya matahari.

6 comments:

  1. Semuanya atas kehendk Ilahi..moga kita terpelihara olehNya..

    ReplyDelete
  2. insyaallah mamalieyna..nnti klu dah pindah nilai bole kite cntact2 he he

    ReplyDelete
  3. huhu sama2 lah kita tgk benar atau tak..

    ReplyDelete
  4. MamaZn..tu lah kite memang tak mampu nak predict ap2 kan kuasa Allah : )

    ReplyDelete
  5. ayu..herm kan hanya mampu menunggu dan melihat same ad benar atau tidak

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)