nuFfNang aDs

Saturday, 22 December 2012

tHe Hot Guy wHo cOOk..

salam dan selamat sejahtera kawan2..
ngeh ngeh tajuk kelakar kan..x pe isinye pun kelakar..semalam husband ku telah merajinkan diri sebab isterinye pemalas kan tu terpaksa husband pulak yang rajin ha ha ha ha 
semalam petang husband masak wahhhh heaven..masak spageti pulak 2..
actually I tak makan spageti sebab tak minat western food sangat jadi sume2 pun tak bole masuk
but lau spageti yang husband buat memang makan sebab dia ubah resepi cket bagi 
I tekak melayu ni leh makan : )

 in d making................

ni spageti nye tapi dah gaul2 tak nampak sangat dah kan tapi dap delicious
thanks ayah you make my day easier n hepi selalu n 
much2 love from me : )
pesanan from my husband sape2 nak tempah spageti satu kepala RM 5 muahahahahahahah

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)