nuFfNang aDs

Monday, 24 December 2012

rInDu daTanG menJelMa........

rindunyer tak sabar dah nak ambil dia this week : )
really miss u eventhough ibu ni selalu bebel kan 
but 4 sure you have to know that i love u very much no matter happen...always luv u till d end n hereafter.
 
disebabkan rindu sangat2 ayah dia tak sabar la nak bagi present kat anak dara yang tersayang seorang ini..ayah tgah tercari2 dan tersurvery2 Tent untuk anak dara supaya tak merajuk n supaya manja ngan ayah la tu ngeh ngeh ngeh..

tgok2 comel je tent ni kan : ) tapi tgah survey lagi n 4 sure akan grab juge untuk bawak balik kampung nanti..suke la anak ibu n ayah ni kan : )
 
 
haaaaa nanti bile dah dapat awak nak sepah ke tido ke dalam ni sila kan ye nak ha ha ha ha ha
bawak lah ball tu sepah2 kan dalam tu pun tak pe nak ibu tak penat ha ha ha ha
pemalas no la hai ibu ni nak mengemas umah ngeh ngeh ngeh

4 comments:

  1. alor2 comelnya dia ..
    aduhaiii cantik2 tent nie ...
    zaman kita x der layie semua nie huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Comelnye tent yg polkadot tu..kiut sgt..surlah anak suka :-)

      Delete
  2. ieda..
    kan kak ieda? zaman2 kite takde pun seme ni skang lau tgok macam2 jenis mainan utk budak2 sekarang : )

    ReplyDelete
  3. mamalieyna..
    tu la mama..suke dah yg polkadot tu tapi tak jumpe..tu pun tgok kat mr. google je ngeh ngeh

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)