nuFfNang aDs

Wednesday, 19 December 2012

mAk sAnggUp

ada kawan2 tgok cite ni malam tadi tak TV 2 tak silap saya...
memang terbaeeeekkk lah drama ni sangat menghiburkan dan penuh pengajaran sangat2..
life sebagai husband n wife : )
kelakar mengenangkan ada juge mak sanggup selalunye pak sanggup..tapi kiranya mak sanggup tu dapat durian runtuh la bila berkahwin dengan husband tu sebab husband kaya dan juga baik hati..tapi cite tu klaka sangat dan menggelikan hati..rasa2nye pengarah dan produser filem ke drama ke perlu la menghasilkan karya2 best macam ni berbanding dengan cerita yang banyak memaparkan adegan2 yang tak elok untuk ditonton seisi keluarga kan..sekarang saya ni nak tgok drama n filem melayu pun kene tapis takut ade adegan tak elok untuk anak : )

10 star ha ha ha ha rase tak jemu lau nak ulang tgok balik : )))))))

3 comments:

  1. Please upload cerita ni kat youtube.. Sbb cerita ni best sgt.. :-)

    ReplyDelete
  2. thanks kerana sudi menonton drama skrip hasil tulisan saya. apa komen o.k? kalau terlepas boleh tonton kat youtube dah ada orang upload

    ReplyDelete
  3. synopsis please....

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)