nuFfNang aDs

Wednesday, 19 December 2012

keDukaAn tRengKas

ha ha ha ha ha ha sangat kelakar hari ini jawab exam trengkas..
dulu ms still a polipd student kan main expert ko kan aisyah menjawab trengkas ha ha ha tapi skang setelah bekerja selama hampir 3 tahun after graduates langsung hancussssss...ke mane2 saje jawapannye ha ha ha

ya Allah langsung tak boleh buat ha ha..tulis2 trengkas mase pemeriksa eh betulke baca petikan tapi langsung tak dapat nak follow..end up give up pasal tak bole baca langsung tulisan trengkas sendiri pasal gemuruh bukan main..haiiiiii macam mane ni??? 

nampak gayanyer kite repeat semula ye next two years..telah dikuatkuasakan untuk mendapatkan elaun trengkas seorang setiausaha di cni perlu melaksanakan exam trengkas setiap 2 tahun ini..so, for 2013 dah tahu dah jawapannye..kene tarik balik la elaun tersebut sepanjang 2 tahun mendatang ini sehingga 2015 nanti tu pun kalau dapat buat ha ha ha ha ha

bak kate kak yanee..tak pe mencabar diri kan : ) kadang2 dalam kerjaya ke kehidupan ke kite perlu mencabar diri untuk melihat sejauh mane kemampuan dan kebolehan kite : )

5 comments:

  1. TERNGKAS ! ... hurmmm bukan menaip ye dik .. yg buat ayat2 short form2 tuu ye ... adehhh

    ReplyDelete
  2. ha ah kak ieda tapi ni yang tulisan cacing tu..lau short form biase tu ok lagi tp ni tulisan cacing kite makan mase nak memikir tulisan sambil dgar pemeriksa baca petikan : (

    ReplyDelete

  3. kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
    semoga menjadi semangat .. :)
    Kebaikan hati lebih penting dari kebijaksanaan, dan menyadari hal ini adalah awal dari kebijaksanaan tersebut.
    ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

    ReplyDelete
  4. takpe, dlm masa 2 thn ni kasi pulun sampai expert nnt exam mesti kacang jek

    ReplyDelete
  5. ngeh ngeh insyaallah mamazn pulun study balik : )

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)