nuFfNang aDs

Wednesday, 12 December 2012

fAvOuriTe sUbjecT

subject yang paling paling paliiiinngggg sangat I suke masa belajar course Sains Kesetiausahaan 
dulu tau ini dia


this is my writing tau ha ha ha shomel ke?
haaaaaa tau tak ni ape? lau kengkawan2 S/U @ PA sure tau ni ape kan?
this is tulisan trengkas atau shorthand 
mue he he he amat sukar pada mulanya tetapi lame2 suke sangat n minat sangat tau
tapi once dah koje ni kan dah jarang pakai lame2 semakin lupe
tapi kenapa I tetibe rajin nak belajar n pakai balik tulisan ini??????

INI SEMUA DISEBABKAN INI

 adoiyaiiiiiiiiiii terpakso den belajo balek (jangan marah ye orang nogori kalau kite salah)
kite orang johor tapi kerja di n9 tu yang coba2 belajar cakap he he

wish me luck tau kawan2 : ) berdebor jantung nak exam balik lama dah tinggal ni semua tau


No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)