nuFfNang aDs

Friday, 23 November 2012

wHy?wHy? n wHy???????

just nak tanya n minta pandangan kengkawan yang arif n ada experience pasal ni ye : )
nape lately sy sentiasa di datangi mimpi pregnant? sebab perasaan mimpi tu bila kite sedar macam sama je?
risau juga sebab kate orang mimpi tu ada something kan but i'm not sure..

just like last night, mimpi perut besar n memang rasa cam pregnant betul macam sakit pinggang la perut rasa meregang la nampak diri dalam mimpi tu tgah membawa perut yang besar n
 bila bangun badan rasa letih n sengal2 semacam la nape ye?

bila jadi cam tu setiap kali mimpi cam tu badan mesti rasa cam letih je n 
asik rasa nak tetido je la time buat keja ni.
 before this tak minta pandangan sesape sebab just beranggapan benda tu cam remeh je kan my be permainan tido..


tapi mimpi malam tadi benar2 mengganggu sampaikan hari ini bangun pagi tak bersemangat n letih betul..bila bangun cam pregant betul pula sebab sakit perut n pinggang..
i tak pregnant pun ngah bendera merah lagi ha ha ha..

sape2 yang tau singgah la sebarang komen ye : )

2 comments:

  1. fara pun ta berape sure , tapi haranye lepas nie awak ambik aie smyg sebelom tido

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)