nuFfNang aDs

Wednesday, 21 November 2012

sOOthEr pErgi JaUh

amboi tajuk tak mau kalah ha ha ha

just nak abadikan kat blog personal ni..my daughter dah buang soother dia pada umur dua tahun ni
lega maknya alhamdulillah..asik je memikirkan bila la anak nak buang soother ni
at last dah satu bulan lebih tak ingat dah soother dia ha ha ha lega mak

 before

 now

anak semakin membesar ibu semakin risau memikirkan masa hadapan..
hope everything going well n will be a bright future 4 u
 this is a pray from ur parent : ) ) )

4 comments:

  1. Heheh samalah.. Naufal pun masih ber`pacifier'... tunggu 18/12 ni genap 2 thn... ingat nak stopkan jugak...

    ReplyDelete
  2. Puteri Satu,
    tak pe slow2 automatically dia akan berhenti sendiri : ) my be mulut dia rasa tak sedap kot. kite jenuh pkir n tup2 dia tak mau sendiri alhamdulillah lau tak pening je he he

    ReplyDelete
  3. anak sy lak dah 2 thn lebih tp still lg berputing....
    2,3 hari lepas puting dia hilang....puas cari, x jumpa...
    bila dia tanya, ckp la puting hilang....nasib dia ok...
    hope dia blh biasakan tanpa puting...

    ReplyDelete
  4. haaaa kak aanie, permulaan yang baik tu utk jauhkan dari puting. don't worry mesti berjaya ha ha

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)