nuFfNang aDs

Monday, 19 November 2012

sMs & meNang "DutcHlaDy"

hye olllsss,

ada sape2 tau tak pasal contest ni? sure ramai tau kan pasal ni sebab dutch lady ni ramai peminat tegar di semua peringkat tak kira umur, jantina, bangsa, agama dan apa2 je la. 
 tapi kan dah 4 kali dah sy sms but sms yang diterima semula adalah
 'harap maaf nombor kad pengenalan anda adalah tidak sah'??? 
nape jadi cam ni? adakah my IC no. tidak berdaftar? pelik la........
 sedih produk ni dah banyak dah beli.  
anyone know please tell me k : (

ada sape2 tak jadi cam ni? sila la kongsi..wuaaaaaaaaaaaa

p/s : saje join tak tau luck masing2 kan????lebih2 lagi memang minum n makan dis product.
  why not we   just try right?  tu yang sedih bile jadi camni.....

2 comments:

  1. dah konfem btul2 no ic nye?
    ada letak dash (-) tak?
    takpe, cuba lagi
    baca arahan pelan2
    mungkin ada yang tertinggal..

    tq jengah blog saya ;)

    ReplyDelete
  2. he he welcome mamazn..memang hr2 jengah blog mamazn sk kat gelagat anak2 mamazn yg cumillssss..haaa tu la yg peliknye dah follow by step he he

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)