nuFfNang aDs

Friday, 16 November 2012

rIaNg-rIa

anak2 kan???mana ade la yang tak suka lau parents bawak pegi playground right????
 suka sangat sampai tak mau balik rumah..
yang kelakarnya ayah siap cerita malu je insyiarah pergi berdua dengan ayah sebelum pick up ibu drpd office, ayah kate sampai je playground insyirah jerit2 suka ha ha ha 
sume orang tgok je hairan ha ha ha 

so, balik office hari Rabu minggu ni, ayah ajak ibu sekali layan anak gi playground..
wahhhhh kemain suke anak kan..

 anak dan ayah di kejauhan....nak main jongkat jongket..ibu letih seharian buat filing kat office, 
so, ayah melayan ibu just duduk2 jerit2 tu la ibu ha ha ha


 ayunye main sayang oiiiiii

 ha ha ha kena usik ayah takut tempat tinggi ni gayat la tu..

 oiittt ayah muka tu ha ha ha..thanks darling sebab suka melayan anak ha ha ha

 domoknya baby besar ibu ni..ha ha suka usik dia sampai dia marah n geget ibu..


 dah pandai main buai sendiri dah..suka suka


 love this pic so much so besarkan diaaaaa

alalalala tak nak balik..kene dukung dengan ayah paksaan balik ha ha ha lucu nye ibu tak larat dokong budak domok yang meronta ronta sakit tangan..

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)