nuFfNang aDs

Tuesday, 20 November 2012

raJa aPa? RajA bUaH...BuaH aPa????????

assalammualaikum n hye hye hye..

Buah apa? apa lagi buah durian la..semalam petang pegi giant cari barang dapur cket n cuci2 mata, n then bungkus KFC tekak ni tetibe nak makan KFC..pastu mata ternampak pulak durian yang berlonggok2 depan giant aduhai apa lagi name pun peminat tegar durian kan..

bila tgok yang longgok 1 biji RM2 vah vah meleleh la air liur tak sabar nak makan baru balik keja kan perut berkeroncong minta di isi ha ha ha..tapi husband I beli yang sekilo RM5 ok la kan beli dapat la 3 biji RM 20 isi banyak dan sedap berbaloi la cume ada busuk cket pada sebiji durian yang terakhir tu tapi cket je la but memang berbaloi la makan semalam ha ha ha

my anak dara sampai teruwek uwek kekenyangan makan durian, suruh berhenti tak mau nak makan lagi alahai sabau je la ibunye ni..see the pic

 itu dia pilih jangan tak pilih..my husband yang baju hitam nun di sana tu ha ha

 hurmmm sedap nyerrrrr 

 tgah tunggu ayah kat dalam keta meh la kite pose..tgok dia tak reti diam..tgah bebel2 ayah cepat ha ha 
comot kan anak ibu ni?
ayah nye baru lepas ajak main playground wahhhh nangis tak mau balik



6 comments:

  1. Kalau lalu mantin, lagi belambak2 durian.
    Hehe.

    -Dakpink-

    ReplyDelete
  2. terliur tgk durian tu malam2 ni, hehehe

    ReplyDelete
  3. ha ah kak ain, selalu je pi lalu mantin banyak berlonggok2 buah durian

    ReplyDelete
  4. kak bui, terliur? he he kena beli cepat2 ni ha ha

    ReplyDelete
  5. kak nad, tapi lagi terliur sy kat durian's crepe kak nad : )

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)