nuFfNang aDs

Wednesday, 21 November 2012

pIL peRaNcanG yaSmiN....

boleh tak kengkawan share cket betul ke pil yasmin ni baik untuk kulit n kesihatan kite ke?
sekarang ni saya pakai regevidon tapi jeragat la muka..
saya nak try yang lain n tgah survey
lau ad sape2 pakai yasmin ni bagi tahu ea betul ke bagus berbanding pil perancang lain?
ingatkan nak tukar pil terus..tolong share ye sesape yang pena pakai ni
lau buat testimoni lagi bagus he he he


mane better? suggest n give ur opinion ye kengkawan : )

4 comments:

  1. elin guna noriday....kulit muka x terjejas...kitaran haid pun normal :)

    ReplyDelete
  2. Herm..taktau jgk psl jasmin, eina ambil mavelon, jeragat gak muka..huu..tpnak tukar takut tak sesuai lulak yg lain..

    ReplyDelete
  3. elin,

    kadang2 depend pada orang juga ye ada yag tak sesuai macam2 jadi kan : )

    ReplyDelete
  4. mamalieyna,

    itu pun risau jg tibe2 tukar tak sesuai pulak nak habiskan sebulan hazab jugek : )

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)