nuFfNang aDs

Friday, 16 November 2012

pEpLum Dresss

sekarang tgah in peplum dress kan? cantik sangat n suke..
gogogle ha ha (google2) saje2 tgok peplum dress ni cantik2 cam nak try je la 
but nak cari yang labuh cket n sopan cket hi hi hi ado ke??? 
besar gabak macam kite ni bule ke pakai tu la persoalannya ha ha ha ha sedih : ((((((((

 ni cam cantik dan menepati citarasa design nya


 uissshhh sume cantik suke sangat yang coklat ni colour cantiknya la hai...

peningggggg cantik nya....yang biru ni kalo pakai ngan shawl pink lembut cantik kan??
but kena cari kain yang colour same ngan baju la kan???

P/s = dah tersuka dengan peplum coklat ituuuuuuu

4 comments:

  1. semua cantik.teringin gak nak beli. tapi tak jumpa lagi yg berkenan :)

    ReplyDelete
  2. BELI KAIN PASTU BUAT SENDIRI CONFEM LAGI PUAS ATI..HEHE

    ReplyDelete
  3. iye juge kan???betul la kak Bui better tempah sendiri kan buat sendiri hancuss i takde bakat menjahit.

    ReplyDelete
  4. takpe2 teruskan mencari msti jumpa, kite pun still mencari gak.

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)