nuFfNang aDs

Thursday, 22 November 2012

pEgi mAkaN lUncH tErcuCi juGa puRse

hye baru la ade kesempatan nak update something ni..dari pagi busy je hari ini
biasa la tepat jam 1.00 mesti la lapar kan n tu la waktu rehat kan 
so, keluarlah kite bersama officemate ke............

v
v
v
v
v
v
v
v

 mesti korang jemu kan balik2 cite makan ayam penyet balik balik ayam penyet ha ha ha
nak wat cam ne peminat tegar ayam penyet AP la katakan
kak oyin nak habis kontrak dah jadi nya nak belanja makan ayam penyet
uiiii hilang teman berkongsi duka dan gembira
hopefully kak oyin will renew contract of service tau : )

 this is my drink ada buble2 cocholate ntah ap lupe name air snow chocolate ke ape 
suka sangat favourite ni : )))
husband sampai tegur tiap2 kali pi ayam penyet mesti order ni tak bole ke order len katenye la ha ha

 saya punya set ayam penyet

 
 kak oyin punye rendang daging wahhhhhhhh

haaaaaa ni ape pulak ni? he he tudung..tak bole tgok tudung mesti nak beli
tudung ni dah bape hari asik teringat2 je sejak terpandang first time
so, beli la kite ye ha ha
kate pun sekarang in love ngan kale2 brown kan? tu yang beli tu corak tiger lagi ha ha
tiger ap ntah : )

6 comments:

  1. sedapkan ayam penyet too . terliuar rase nak makan mlm nie , hehehhe

    ReplyDelete
  2. Bestnyer ayam penyek..lama tak pekena.he org pompuan gitulah :-)

    ReplyDelete
  3. aanie..
    ha ah corak tiger gitu : ) tetibe terminat pulak dulu tak minat

    ReplyDelete
  4. nur farahiza
    memang sedap tau. sila la makan banyak2 ha ha tapi hidung n mata berair menahan pedas kha ka ka

    ReplyDelete
  5. mamalieyna
    he he tu la orang pompuan kan lau tak dapat barang dihajati mula la terngiang ngiang

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)