nuFfNang aDs

Wednesday, 21 November 2012

NgErI nye....

Salam pagi n sejahtera kengkawan : )

just nak share this pic sangat2 kagum n takuitttttt..betul kan ada same with in d movies.  Kalau kawan2 terserempak apa yang ad di dalam fikiran..ish can't imagine. 

 tengok tu aduh meremang bulu roma kat tengkuk ni haaaa

seram sangat

5 comments:

  1. uiiiii! meremang bulu tengkuk! =p

    ReplyDelete
  2. azifah, lau cam ni bukan takat geli seram, menggigil seme ada ha ha

    ReplyDelete
  3. hihi.
    kalau dtg umah zura mesti takut nak masuk sbb kat pintu masuk ada akuarium. bukan isi ikan . tapi isi ular2 belaan ayah ngan abang zura. yg besar2 dok dalam reban,yg kecik2 dok dlm akuarium ;p


    follow me @ http://permaisurikatak.blogspot.com


    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)