nuFfNang aDs

Friday, 16 November 2012

LaMenye tak uPdAte.................

Salam semua n hye hye hye
rindu nak post gambar dan nak menaip di blog ni
this last 2 weeks sangat busy coz kat office tgah preparation untuk audit ISO SIRIM n alhamdulillah sudah berakhir..wat masa tu langsung tiada kesempatan menjenguk blog..

 hari itu dah janji kan nak post kesan kreativiti my lil princess meluahkan daya imaginasi dan kreativitinya di sofa kan? ini buktinya actually banyak lagi tapi cukup la ini sahaja ha ha ha
 seeeeee she's draw & colouring the sofa with MARKER PENNNNNNN..so, ibu just smiling without any punishment on her ha ha ha but geram still ada ni tp it's ok dear : )

 actually this is her habit when night coming ha ha ape ni ayat ibu merepek

 seeee so, beautiful kan ha ha ha conteng la wahai anak as a motivation for herself

 haaa tgok tangan dah start nak conteng sofa dah ni


penuh satu buku ni dengan drawing dia kan..pandai memilih tak mau pensel nak pen, marken pen n colour tu..tak pe bagi je jgan halang kreativiti anak2

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)