nuFfNang aDs

Monday, 19 November 2012

jUliA

assalammualaikum n gOOd morning semua : ) no no no monday blues k : )

sape tgok cite ni? saya tgok cite ni sampai final episode tapi apesal ntah still tertunggu2 lagi.  last2 baru ingat eh kan hari tu dah last kan mase Julia melarikan diri tu.  he he he sangat best cite ni sampai terlupe dah habis dan still tertunggu2.  tunggu2 jam 7 tup tup eh nape cite lain kan tapi cite baru ni i tak follow pun he he he.

ok sesaje je sebagai permulaan di pagi hari : )  nothing much to share tentang weekend hari itu pasal tak ke mane2 pun husband keja.  just habiskan masa dengan my lil princess yang tersayang n doing homework as usual.  masak pun nothing special just a simple one.  but alhamdulillah nothing precious than be with my lovely family : )


Julia Julia..hopefully ad 2nd series nanti ye.  
sangat suke lakonan Nabila Huda n Azreen Azminda n Fizo jugek

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)