nuFfNang aDs

Friday, 16 November 2012

iN loVe

haaaa ape yang in love tu?
nothing.....just in love with d colour..lately i am in love with earth colour, anything...
Home Deco, Make up, fashion or anything..suka sangat..tidak terlalu menonjol but the colour itself show modesty, humble and look more to nature. 

HOME DECO
seeeee, cantik kan? sangat terpikat dengan colour2 cam ni..tenang damai je hati..
my husband " jom tukar theme ha ha ha leh ke "
just look at another pics

FASHION

 colour combination : earth colour.....sangat cantik..nak kumpul fashion2 colour cam ni lah : )

 cantik kan? even colour camni but still leh match ngan ape2 colour pun that's the advantage of earth or nature colour ni right?
 
 
 yang ni sangat menggoda jiwa rasa terus nak transform image jadi cam ni ha ha ha..
as long as cover the aurat kan : )
warna pun cantik tidak terlalu menarik perhatian orang ramai

still looking beg yang macam ni n colour same like this..ada any online shop yg jual beg cam ni tak? 
meh habaq mai..

MAKE UP


Make Up yang bersederhana itu sangat cantik kan? suke la macam mane ye nak make up camni?????

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)