nuFfNang aDs

Friday, 2 November 2012

iDaMan haTi

semalam kan got MC so, lepas ke kinik pi makan sarapan jap pas tu rehat je la kat umah kan..
pastu petang cket hubby ajak men'dating' erm dating la sangat kan kira dating la tu lau berdua-duaan saje kan tanpa si ' lil princess ' tu, husband ajak survey barang2 rumah such as lampu2 hiasan, kipas dinding n meja makan la ape la kan. 
Dalam banyak2 tu hati sangat terbekenan dengan dining table jenis ini dan memandangkan harganye yang sangat berpatutan 


cantik kan? 
menurut hubby lau ada black colour done done tu jugak dia nak bayar tapi apakan daya tak de black colour so, terpaksa melupakan saje.  sekarang ni memang pakai dining table tapi jenis japanese punye duduk bersila, tapi banyak faktor sebenarnye cam lau parents in law datang agak tak sesuai 
so, we've decided to change d dining table. 
 tapi selera suamiku itu hanya nk black n white je utk tema rumah baru so, follow je la tapi sedih sebab suka sangat2 design ni tau.  
tapi betul juga perabot lain sume colour lingkungan black, grey n white tak kan tetibe dining table colour brown pulak kan.  so, lupa kan la saje hasrat itu ye.  kite survey2 lagi colour yang sesuai.

p.s - nyway I dah jumpa kedai yang jual lampu n kipas hiasan yang sangat affordable berbanding kedai lain.
        will see n will buy this month *****wink*****

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)