nuFfNang aDs

Friday, 2 November 2012

gOt MC : )

hye hye ollsssss

got MC yesterday bcoz of Cerry Berry he he he..tu la rabu tu duk cbuk cakap2 nak masak nasi goreng daging pedas berapi kan memang btol2 buat tapi add on carrot jek. 
 sebenarnya rabu tu just breakfast pastu terus perut kosong sampai ke petang balik opis masak pedas2 n berdesup makan haaa kau perut masuk angin sakit n terus kena cerry berry tu..
luckily kena lepas dah balik rumah buatnya lau kat opis menjawab sudah ha ha..

so, semalam pi klinik check dapat MC n kene minum air garam dan beberapa la ubat seangkatannya kan. so, makan ubat sepanjang hari pas tu ok la walopun hari ni still ada memulas2 ni kan tapi tak kan nak amik MC lagi kan melampau la tu nak MC lagi. so, go to work la kite n kerja pun menimbun 1 hari tak datang opis he he..pagi2 settlekan everything n skang free la cket kan so, bole la tinjau2 blog ni jap.

k la nak BW jap petang2 nanti lau tak busy i akan upload pasal semalam terbekenan satu benda ni tapi tak leh dapat apakan daya : ( hu hu hu hu

eh nyway my lil princess dah 3 malam berjauhan dengan soother die tu yes yes yes harap2 berkekalan la hai aminnnnnnnnn : ))))))))

No comments:

Post a Comment

nuFfnaNg La la la :)