nuFfNang aDs

Monday, 5 November 2012

dI hAri minGGu

hai olls dan selamat petang sume..
eerrrmmm mOOd sangat2 merundum jauh baru kena marah dengan bos kan he he : )
 tak pe la motivated diri dan muhasabah untuk lebih baik aduhai sedihnye turun motivasi kerja terus uuuuurrrrmmmmmmmmmmmm : (((((((((

k la nak selit sedikit pic penglipur lara hati bonda ni..
ingat nak cite banyak2 tapi mOOd merundum so, terima la tatapan ini ye he he he lau tak faham takpe disertakan sedikit caption di bawah gambar k : )

di hari sabtu = >

 peace aunties & uncles semue..peace from me : )

 sup ayam pedas dimakan bersama bubur nasi santapan lunch hari sabtu = bubur nasi + sup ayam pedas berapi + lobak masin + telo goreng hancur beserta bawang dan cili api yang ditumbuk + ikan bilis dan kacang tanah goreng + ayam goreng.

 ni bubur nasi setelah digaul bersama bahan2 di atas yang disebut.  sorry ambil gambar dalam gelap he he he

 di petang hari sewaktu ibu masak didapur untuk menyambut ketibaan parents in law, see tgok dia tgah study sorang2 sian nye..bace buku animal sambil bersusah payah menyebut A, B dan C.  good job sayang try more often k : )
 daging black pepper kegemaran parents in law..nasi habis sebab bertambah berkali2 suke I tengok tau : )

di hari Ahad before kuar jalan2 tapi satu pic pun takdok mase gi jalan : )

 my lil princess dah pasang angan2 nak pi school..sabar ye sayang ibu tgah dok survey k : )

 more
n more : )

k itu saje mOOd tak baik la nanti2 kite update lagi k babye

2 comments:

  1. memang selalu kene gigit ngn ibu n ayah dia he he he :)

    ReplyDelete

nuFfnaNg La la la :)